ciasto do pizzy na wodzie i oleju w wypiekaczu do chleba
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
biorąc miskę wypiekacza do chleba, umieść w niej wszystkie składniki w kolejności przewidzianej w książce kucharskiej urządzenia (w niektórych Najpierw produkty płynne, a następnie stałe, w innych odwrotnie). Mąkę przed położeniem należy przesiać.
po umieszczeniu wiadra z jedzeniem w wypiekaczu do chleba należy go włączyć, ustawiając wymagany tryb. Ci, którzy mają przycisk "Pizza" na panelu, mogą go włączyć. W innych modelach, w których nie ma trybu pizzy o tej samej nazwie, możesz użyć instalacji "przygotuj ciasto drożdżowe". Po około 60-90 minutach (w zależności od modelu urządzenia) będziesz mieć gotowe ciasto na pizzę w wiadrze.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Suche drożdże - 410 kcal/100g