kanapki z bajką grzybową
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
pokrój Bochenek, posmaruj go majonezem z jednej strony. Pokrój grzyby na talerze 3-4 milimetry, połóż na bochenku z majonezem. Na wierzch posypać bulionem grzybowym rollton (sypkim) udekorować ziołami. Odstaw na 10 minut.i gotowe. Smacznego!!!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Rosół - 15 kcal/100g
- Baton - 273 kcal/100g