kanapki grzybowa bajka

Bajka dla prawdziwych smakoszy! Proste, szybkie i gustowne! Jest tak delikatny i pyszny. po prostu nie da się tego wyrazić słowami. TRZEBA TYLKO SPRÓBOWAĆ. Bardzo dobra opcja nie tylko na świąteczny stół, ale także dla nagle przybyłych gości, a także dobra opcja na piknik
TanchaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 15 % 6 g
tłuszcze 25 % 10 g
węglowodany 60 % 24 g
211 kcal
IG: 0 / 0 / 100

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 10 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.
  2. Krok 2:

    Krok 2.
  3. Krok 3:

    Krok 3.
  4. Krok 4:

    Krok 4.
  5. Krok 5:

    Krok 5.

pokrój Bochenek, posmaruj go majonezem z jednej strony. Pokrój grzyby na talerze 3-4 milimetry, połóż na bochenku z majonezem. Na wierzch posypać bulionem grzybowym rollton (sypkim) udekorować ziołami. Odstaw na 10 minut.i gotowe. Smacznego!!!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Pieczarki - 24   kcal/100g
  • Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502   kcal/100g
  • Majonez lekki - 260   kcal/100g
  • Majonez Prowansalski - 624   kcal/100g
  • Majonez "prowansalski" - 627   kcal/100g
  • Majonez stołowy - 627   kcal/100g
  • Rosół - 15   kcal/100g
  • Baton - 273   kcal/100g

Podobne przepisy