pasta z paluszków krabowych do kanapek

pyszne bardzo.
TatianaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 18 % 4 g
tłuszcze 50 % 11 g
węglowodany 32 % 7 g
134 kcal
IG: 100 / 0 / 0

metoda gotowania

czas gotowania: 30 min

ugotuj jajka. Ostudzić. Przepuść wszystkie składniki przez maszynkę do mięsa lub blender. Dodaj majonez i wymieszaj. Smacznego.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Paluszki krabowe - 73   kcal/100g
  • Paluszki krabowe Vici są soczyste - 73   kcal/100g
  • Paluszki krabowe południk Krab śnieżny - 140   kcal/100g
  • Paluszki krabowe Miramar - 140   kcal/100g
  • Paluszki krabowe Santa braemor Krab śnieżny - 70   kcal/100g
  • Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502   kcal/100g
  • Majonez lekki - 260   kcal/100g
  • Majonez Prowansalski - 624   kcal/100g
  • Majonez "prowansalski" - 627   kcal/100g
  • Majonez stołowy - 627   kcal/100g
  • Cebula - 41   kcal/100g
  • Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41   kcal/100g
  • Zieleń - 41   kcal/100g
  • Jajko kurze - 80   kcal/100g

Podobne przepisy