biorąc pod uwagę, że roślina jest powszechna na naszych szerokościach geograficznych, zupa ziemniaczana, dla której działa jako podstawa, odniosła wielki sukces wśród miłośników smacznego i satysfakcjonującego jedzenia. Nawet jeśli jest to chuda zupa "studencka", przez długi czas łagodzi uczucie głodu, co możemy powiedzieć o innych opcjach obejmujących użycie mięsa, ryb lub grzybów.
aby ugotować tę pożywną i zdrową ucztę, odpowiednie są wszelkie warzywa i przyprawy dostępne pod ręką, dzięki czemu danie można sklasyfikować jako ekonomiczne. Jednocześnie warto zauważyć, że niektóre przepisy na zupy ziemniaczane zawierają bardzo egzotyczne dodatki, które mogą zamienić zwykłe jedzenie w prawdziwe arcydzieło gotowania.
Przygotowanie jest dość proste. Głównym wymogiem jest przestrzeganie kolejności układania składników w procesie gotowania. Często składniki do gotowości wymagają innego okresu gotowania.
prostota, oszczędność, korzyści dla organizmu, sytość i możliwość łączenia różnych produktów pozwoliły kucharzom stworzyć ogromną różnorodność opcji pysznego przysmaku, który stał się pożądany i poszukiwany zarówno przy rodzinnym stole, jak iw prestiżowych restauracjach.
71 kcal
2 hours30 minutes
Obfity, najbardziej aromatyczny i niesamowicie pyszny! Solanka w doniczkach w
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Kuchnia narodowa
- Zupy
- Drugie danie
- Mięso i produkty mięsne
- Warzywa
- Mąka
- Owoce jagody
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Inne
- Czosnek
- Zieleń
- Liść laurowy
- Z papryką
- Sól
- Dania z olejem roślinnym
- Masło
- Bulion
- Koncentrat pomidorowy
- Kuchnia rosyjska
- Duszenie
- W piekarniku
- Solanka
- Zupa z mięsem
- Zupa z kapustą
- Zupa pomidorowa
- Ziemniaczana zupa
- Gęsta zupa
- Drugie z mięsa
- Drugie z kapusty
- Mięso w piekarniku
- Warzywa w piekarniku
- Z marchwi
- Z ziemniaków
- Z kapusty
- Z ogórków
- Potrawy z oliwkami
- Z cebula
- Z cytryn
- Bez jajek