pod pewnymi względami są jak danie z rosyjskiego pieca. Jeśli zostawisz zupę do marnienia, smak jest bogaty, a bulion bogaty. Nie jest konieczne ciągłe monitorowanie procesu. Cudowne urządzenie przygotuje je prawie samodzielnie. Wystarczy przygotować składniki, napełnić miskę i nacisnąć kilka przycisków na panelu. Gotowanie zupy z powolną kuchenką & ndash; prawdziwa przyjemność . Nie ma znaczenia, czy jest mięsny, wegetariański czy mleczny.
pięć najczęściej używanych składników w przepisach:
Produkt | kalorie kcal w 100g | białka G w 100g | tłuszcze G w 100g | węglowodany G w 100g |
---|---|---|---|---|
marchew | 33 | 1.3 | 0.1 | 6.9 |
ziemniaki | 80 | 2 | 0.4 | 18.1 |
cebula | 41 | 1.4 | 0 | 10.4 |
Zieleń | 41 | 3.7 | 0.4 | 7 |
Pasta pomidorowa | 28 | 5.6 | 1.5 | 16.7 |
gotowanie któregokolwiek z nich ma wiele zalet-na przykład nabiał się nie przypali. Ponadto nowoczesne urządzenia elektroniczne mają wiele dodatkowych funkcji. Na przykład automatyczne podgrzewanie, które włącza się po ugotowaniu, jest prawdziwym ratownikiem dla zapracowanych ludzi, którzy planują dzień z dokładnością do minuty. Multicooker & ndash; niezawodny asystent, dzięki któremu wiele gospodyń domowych i kucharzy oszczędza czas i wysiłek. Niewątpliwie przepisy na zupy w powolnej kuchence powinny znajdować się w notatniku każdego kucharza.