Roladki z paluszków krabowych z jajkiem z serem majonezowym
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Każdy kij kraba musi zostać rozłożony na warstwę.
Krok 2:
Musisz także zetrzeć ser na drobnej tarce. Przenieś go do głębokiego talerza. I musisz zetrzeć jajko, a także przenieść je na talerz.
Krok 3:
Drobno posiekaj czosnek. A teraz dodaj majonez, sól i wszystko wymieszaj.
Krok 4:
Następnie rozłóż nadzienie na warstwie paluszka krabowego.
Krok 5:
I zawiń warstwę w rolkę,
Rolada krabowa, którą gotowałem na końcu filmu!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Paluszki krabowe - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe Vici soczyste - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe południk Krab śnieżny - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Miramar - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Santa braemor Krab śnieżny - 70 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g