Przepisy na pierogi można znaleźć w Internecie, są ich po prostu setki, jeśli nie tysiące. Dawno, dawno temu nazywano je po prostu" walcowanymi", ze względu na fakt, że konsystencja została pokrojona na małe kawałki w małe kulki. Następnie wystarczy wrzucić je do wrzącej wody i ugotować. Jak gotować? Wszystko jest o wiele prostsze, niż mogłoby się wydawać. Nie musisz podejmować żadnych dodatkowych wysiłków-wszystko jest dość proste, jasne i zwięzłe.
pyszne kulki ciasta nie bez powodu zajmują jedno z pierwszych miejsc na liście potraw kuchni białoruskiej. Potrawy można przygotowywać przy użyciu szerokiej gamy składników. Pierogi czy pierogi? Ciekawą zupę można przygotować, dodając do niej pierogi i warzywa według własnych upodobań. Dość osobliwa konsystencja tych kawałków tekstu. Osiąga się to poprzez rozcieńczenie ciasta mlekiem, masłem i śmietaną. Smaku nie można pomylić z żadnym daniem, więc zdecydowanie powinieneś go spróbować.
162 kcal
3 hours25 minutes
Przygotuj oryginalne danie kuchni węgierskiej-pyszne i satysfakcjonujące!
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Kuchnia narodowa
- Drugie danie
- Jajka
- Mięso i produkty mięsne
- Nabiał
- Warzywa
- Mąka
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Inne
- Czosnek
- Z papryką
- Pietruszka
- Sól
- Tymianek
- Ocet
- Woda
- Kuchnia węgierska
- Duszenie
- Omlety przepisy
- Kluska
- Duszone warzywa
- Drugie z mięsa
- Jajka z pomidorami
- Żółtka
- Z podrobów
- Dania ze śmietaną
- Z pomidora
- Z cebula
- Przepisy bezmleczne