kanapki z pomidorami i serem
skład / składniki
10
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
W głębokim talerzu przenosimy stopiony ser.
Krok 2:
Drobno posiekaj koperek. Następnie przenosimy go do roztopionego sera.
Krok 3:
Osobiście użyłem czosnku Crush. Ale możesz też po prostu drobno posiekać czosnek i dodać go do roztopionego sera i koperku.
Krok 4:
Następnie dodaj sól, majonez i bardzo dobrze wymieszaj.
Krok 5:
Musisz także cienko pokroić pomidora.
Krok 6:
Następnie rozłóż nadzienie na mini chlebie tostowym i połóż pomidora na wierzchu.
w przepisie wideo ugotowałem go na samym początku!
w tym przepisie dowiesz się, jak zrobić pyszną kanapkę z przekąskami!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294 kcal/100g
- Ser "megle" - 590 kcal/100g
- Ser"Tatar" - 348 kcal/100g
- Ser "ser" shavru "(Kozi) - 173 kcal/100g
- Ser"Wiola" - 307 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Biały chleb - 266 kcal/100g