nadzienie ravioli zależy całkowicie od warunków regionu: w każdej prowincji Włoch przygotowują je z własnym nadzieniem. Może być warzywem, drobiem, mięsem, warzywami itp.
tradycyjne i najlepsze nadzienie do ravioli to mielony kurczak, który miesza się z posiekanym kurczakiem, doprawiony parmezanem (serem), natką pietruszki i szpinakiem.
327 kcal
1 hour40 minutes
Przygotuj mały kawałek Włoch na obiad). Wielkość ravioli może być jak nasze
280 kcal
1 hour20 minutes
Klasyczny przepis włoskich kucharzy w Twojej kuchni. Ciekawy przepis, ale tak
170 kcal
1 hour30 minutes
Prawdziwa rozkosz łączenia ciasta, dyni, sera, masła z szałwią! Jeśli kochasz
203 kcal
1 hour
Tradycyjne danie kuchni włoskiej regionu Emilia-Romania. Ravioli są bardzo
193 kcal
1 hour10 minutes
Włoskie danie, które możesz zrobić w domu. Pikantny smak i dostępność produktów
171 kcal
1 hour20 minutes
Świetne danie na rodzinny obiad i goście mogą spróbować. Błędnie uzna ricottę za
Powiązane i dodatkowe kategorie: