ucho małej ryby rzecznej
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Wypatroszyć, spłukać rybę. Nie musisz czyścić łusek. Zawiń go w gazę i gotuj przez 15 minut.
Krok 2:
Drobno posiekaj cebulę
Krok 3:
Marchewki w ćwiartkach
Krok 4:
Ziemniaki pokrojone w kostkę
Krok 5:
Wyjmij rybę. Kładziemy warzywa i gotujemy je do połowy
Krok 6:
Opłucz i dodaj proso, pieprz, sól. I gotuj przez 5-7 minut
Krok 7:
Dodaj zielenie. Smacznego
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Pieczone ziemniaki - 70 kcal/100g
- Puree ziemniaczane - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Kasza jaglana - 335 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Mieszanka groszku pieprzowego - 231 kcal/100g
- Bersh - 83 kcal/100g
- Płoć - 88 kcal/100g
- Ruff - 88 kcal / 100g
- Gustera - 97 kcal/100g
- Lin - 40 kcal/100g
- Kleń - 127 kcal/100g
- Jaz - 81 kcal/100g
- Boleń - 98 kcal/100g
- Czechoń - 88 kcal/100g
- Czerwonopłetwy - 100 kcal/100g
- Golec - 135 kcal/100g