kanapka z mozzarellą
skład / składniki
1
porcje:
metoda gotowania
1. Podziel bułkę na 2 części i pokrój warzywa
2. Na pierwszej połowie umieść: majonez + salami + pieprz + mozzarella
3. Na drugą połowę włożyć: majonez+kiełbasa + kiszony ogórek (pokrojony) + pomidor(najlepiej sól)
4. Złóż oba kawałki i gotowe.
smacznego
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Ogórki kiszone - 16 kcal/100g
- Chili - 40 kcal/100g
- Mozzarella - 280 kcal/100g
- Salami - 568 kcal/100g
- Bułka dietetyczna - 242 kcal/100g
- Bułka dietetyczna na sorbitolu - 266 kcal/100g
- Kok - 242 kcal/100g