deser z humorem
skład / składniki
2
porcje:
metoda gotowania
to proste: obierz jabłko i pokrój w kostkę "pod ziemniakami". Jeśli ciemnieje, jest jeszcze lepiej, ponieważ będzie bardziej przypominał pieczone ziemniaki.
Brzoskwinia w puszkach jest podzielona na dwie części.
rozłóż jogurt na porcjowanych talerzach, połóż połowę brzoskwini na wierzchu.
obok stosu układamy "frytki", czyli pokrojone jabłko.
podawaj natychmiast.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- " Rastishka " - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny"Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Niskotłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Brzoskwinie - 46 kcal/100g
- Brzoskwinie w puszkach - 68 kcal/100g