sałatka owocowa jabłka gruszki kiwi
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
1. Wszystkie owoce umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym
2. Jabłka pokroić w kostkę
3. Gruszki pokroić w plastry
4. Obierz kiwi i pomarańczę i pokrój w kostkę
5. Dodaj miód, wymieszaj i wyślij do lodówki, aby się zaparzył
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Gruszka - 42 kcal/100g
- Gruszka suszona - 246 kcal/100g
- Gruszki konserwowe - 76 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Winogrona - 65 kcal/100g
- Kiwi - 48 kcal/100g
- Pomarańcze - 36 kcal/100g