Sałatka Brazylijska jabłko, banan
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Sałatka brazylijska jabłko, banan nie jest trudny do przygotowania.
jabłka i seler należy pokroić w paski, banana w plasterki, a mandarynki podzielić na plasterki i obrać z białego filmu. Następnie łączymy te składniki i dodajemy rodzynki, winogrona, mieszamy i napełniamy lekkim majonezem.
średni czas gotowania sałatki wynosi 25 minut. Te składniki wystarczą na 6 porcji i możesz nakarmić je małą firmą.
sałatka bananowa w stylu brazylijskim jest gotowa do spożycia. Przed podaniem jedzenie jest zwykle dekorowane owocami. Wypróbuj brazylijską kuchnię tuż przy swoim stole! Życzymy smacznego i przyjemnego smaku!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- " Rastishka " - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny"Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Niskotłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Banany - 89 kcal / 100g
- Winogrona - 65 kcal/100g
- Mandarynki - 33 kcal/100g
- Mandarynki w puszkach - 40 kcal/100g
- Seler - 12 kcal/100g
- Korzenie selera - 32 kcal/100g
- Rodzynki - 280 kcal/100g
- Kiszmisz - 279 kcal/100g