skład / składniki
gotowanie krok po kroku
bierzemy zapach i zamieniamy go w Jedzenie. Możesz użyć takiego jedzenia z piwem i kwaskiem, lub możesz, jeśli jesteś bardzo inteligentny-z winem. Myjemy ryby i (dla inteligentnych) czyścimy. To prawda, że ta sprawa jest ponura i kłopotliwa, zapach jest mały. Sól i pieprz. Woda zeszła z ryby, a potem panierują ją w mące. Dla amatora możesz najpierw zanurzyć jajko, a następnie mąkę, ale po prostu nie wytrzymuję tego wszystkiego.
jak smażyć zapach: połóż rybę na patelni w rozgrzanym oleju i smaż z obu stron. Ale nie mogę czekać tak długo, więc wlewam dużo oleju do głębokiej patelni i wrzucam tam rybę, mieszam łyżką cedzakową, aby równomiernie usmażyć, a następnie do durszlaka, spuścić olej i zjeść. Zjedz go z ziemniakami, warzywami i bez niczego.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jajko kurze - 157 kcal/100g
- Białko jaja - 45 kcal/100g
- Proszek jajeczny - 542 kcal/100g
- Żółtko - 352 kcal/100g
- Jajko strusia - 118 kcal/100g
- Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum witaminizowana - 333 kcal/100g
- Mąka pełnoziarnista uniwersalna - 364 kcal/100g
- Mąka krupczatka - 348 kcal/100g
- Mąka - 325 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g
- Pachnidło - 91 kcal/100g