mięso wieprzowe gotowane na parze w powolnej kuchence
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Jak zrobić mięso wieprzowe na parze w powolnej kuchence? Wlej wodę do miski multicookera (lub podwójnego kotła) do pożądanego poziomu, możesz natychmiast rozgrzać.
Krok 2:

Umyj i ubij mięso.
Krok 3:

Włóż mięso do miski.
Krok 4:

Sól i dopraw.
Krok 5:

Ustaw tryb pary i czas na około 40 minut.
Krok 6:

Wieprzowina gotowana na parze. Pyszne i soczyste. Możesz podawać go na gorąco z przystawką lub schłodzić i ugotować z nim kanapki, sałatki i inne gadżety.
miłego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g




