skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Zagnieść ciasto na masę ciasta, dodać masło czekoladowe.
Krok 2:
Ugniataj, aż będzie elastyczny.
Krok 3:
Zwiń zaokrąglony stożek jak na zdjęciu.
Krok 4:
Z całej masy czekoladowo-biszkoptowej zwiń jeszcze sześć stożków. Wstaw do lodówki na 20 minut.
Krok 5:
Gdy szyszki twardnieją, ubij śmietanę. Oddziel trochę kremu.
Krok 6:
Większość kremu zabarwić czerwonym barwnikiem spożywczym.
Krok 7:
Mniejszy-zielony.
Krok 8:
Zanurz szpikulec w roztopionej czekoladzie lub marshmallow i ustaw na nim podstawę stożka do ciasta.
Krok 9:
Do dekoracji keików potrzebna jest dysza & 039; Płatek & 039;.
Krok 10:
Najpierw nałóż Płatek-bazę kremu w okręgu na dole stożka.
Krok 11:
I nałóż krem w kółko na górę stożka.
Krok 12:
Następnie zastosuj płatki falującymi ruchami-zacznij grzebień od dołu do góry i zakończ z powrotem.
Krok 13:
Nakładaj w ten sposób płatki jeden na drugim, stopniowo opadając w dół stożka.
Krok 14:
Nie żałuj kremu, spraw, aby róża była bujna i piękna. Coraz niżej.
Krok 15:
Wykonaj ostatni rząd czterech płatków blisko siebie. Miejscami możesz się trochę zachodzić.
Krok 16:
Przytnij krem pod spodem cake ' a.
Krok 17:
Od środka podstawy keika do krawędzi płatków, przez ich środek, nałóż dyszę & 039; liść & 039; cztery zielone liście.
Krok 18:
Keiki są gotowe, można je traktować lub przechowywać na herbatę w lodówce. Miłego picia herbaty!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czekolada mleczno-orzechowa - 542 kcal/100g
- Czekolada orzechowa - 580 kcal/100g
- Czekolada porowata mleczna - 506 kcal/100g
- Czekolada kremowa - 560 kcal/100g
- Czekolada - 550 kcal/100g
- Wanilia - 288 kcal/100g
- Masło czekoladowe - 642 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal / 100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Cukier puder - 374 kcal/100g
- Barwnik spożywczy - 0 kcal/100g
- Ciastka biszkoptowe - 258 kcal/100g