Goji Berry Ginger
skład / składniki
1
porcje:
metoda gotowania
1. Obierz pomarańczę, usuń nasiona, pokrój miąższ w kostkę.
2. Obieramy cytrynę, również kroimy w kostkę, usuwamy nasiona. 
3. Obierz imbir, pokrój na talerze.
4. W misce blendera rozprowadzamy owoce cytrusowe, jagody goji, imbir i kilka kostek lodu, siekamy do uzyskania gładkości.
natychmiast podawaj.
Poczęstuj się!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cytryna - 16 kcal/100g
- Skórka z cytryny - 47 kcal/100g
- Imbir - 80 kcal/100g
- Imbir suchy - 347 kcal/100g
- Imbir marynowany - 51 kcal/100g
- Pomarańcze - 36 kcal/100g
- Lód - 0 kcal/100g
- Jagody goji - 309 kcal/100g