sok grejpfrutowy i seler
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
1. Obierz imbir, zetrzyj na drobnej tarce.
2. Umyj jabłko, Wytnij rdzeń z nasionami, obierz skórę, pokrój w kostkę.
3. Mój ogórek, pokrój w pierścienie.
4. Banany obieramy, kroimy również arbitralnie.
5. Obierz łodygi selera, pokrój na małe kawałki. 
6. Kolendrę i pietruszkę umyć, osuszyć ręcznikami papierowymi.
7. W misce blendera rozprowadzamy & amp; nbsp; wszystkie przygotowane składniki, mielimy na gładką masę.
8. Wlej sok grejpfrutowy do powstałego puree, ponownie ubij.
napój gotowy! Pij dla zdrowia!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Świeże ogórki - 15 kcal/100g
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Banany - 89 kcal/100g
- Imbir - 80 kcal/100g
- Imbir suchy - 347 kcal/100g
- Imbir marynowany - 51 kcal/100g
- Kolendra suszona mielona - 216 kcal/100g
- Kolendra - 25 kcal/100g
- Kolendra, kolendra - 25 kcal/100g
- Pietruszka - 45 kcal/100g
- Sok grejpfrutowy - 36 kcal/100g
- Łodyga selera - 12 kcal/100g