sok grejpfrutowy i seler

zafunduj sobie napój witaminowy, Promuj zdrowie! . Sok grejpfrutowy z selerem jest podwójnie przydatny, w przepisie napój jest wzbogacony jabłkiem, bananem i innymi przydatnościami. Napój okazuje się dość gęsty, jeśli chcesz soku grejpfrutowego, możesz wziąć więcej.
NaritaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 9 % 1 g
tłuszcze 0 % 0 g
węglowodany 91 % 10 g
46 kcal
IG: 45 / 55 / 0

metoda gotowania

czas gotowania: 40 min

1. Obierz imbir, zetrzyj na drobnej tarce.

2. Umyj jabłko, Wytnij rdzeń z nasionami, obierz skórę, pokrój w kostkę.

3. Mój ogórek, pokrój w pierścienie.

4. Banany obieramy, kroimy również arbitralnie.

5. Obierz łodygi selera, pokrój na małe kawałki. 

6. Kolendrę i pietruszkę umyć, osuszyć ręcznikami papierowymi.

7. W misce blendera rozprowadzamy & amp; nbsp; wszystkie przygotowane składniki, mielimy na gładką masę.

8. Wlej sok grejpfrutowy do powstałego puree, ponownie ubij.

napój gotowy! Pij dla zdrowia!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Świeże ogórki - 15   kcal/100g
  • Jabłka - 47   kcal/100g
  • Jabłka Suszone - 210   kcal/100g
  • Mus jabłkowy w puszkach - 61   kcal/100g
  • Banany - 89   kcal/100g
  • Imbir - 80   kcal/100g
  • Imbir suchy - 347   kcal/100g
  • Imbir marynowany - 51   kcal/100g
  • Kolendra suszona mielona - 216   kcal/100g
  • Kolendra - 25   kcal/100g
  • Kolendra, kolendra - 25   kcal/100g
  • Pietruszka - 45   kcal/100g
  • Sok grejpfrutowy - 36   kcal/100g
  • Łodyga selera - 12   kcal/100g

Podobne przepisy