w odpowiednim pysznym dżemie syrop jest przezroczysty i umiarkowanie gęsty, a kawałki gotowanych w nim owoców są nienaruszone i równomiernie rozprowadzane – nie toną ani nie unoszą się na powierzchnię. To sekret właściwej równowagi wszystkich składników i długiego przechowywania tego wspaniałego produktu domowego.
dżem gotuje słowiańska część świata i Kaukazu.
używaj tego wspaniałego produktu spożywczego na różne sposoby. Przygotuj prostą podstawową kanapkę (chleb i masło) i połóż ją na wierzchu lub zjedz w przekąskach. Parzą herbatę & ndash; i tam łyżeczkę tej pachnącej słodyczy. Podczas pieczenia ciast, pasztecików i bajgli dżem jest wyrzucany na sito – płyn karmelowy trafia do innych celów, a jagody i owoce są zawijane w ciasto i pieczone. To, co zostało, pozwolimy na domowy koktajl mleczny & ndash; z nadzieniem, mlekiem, płatkami kokosowymi lub posypką orzechową. Tutaj – wanilia lub cynamon. Zróbmy naleśniki, naleśniki, naleśniki, naleśniki, serniki lub naleśniki, ułóż w stos, przełóż masło, a na wierzch – kilka obfitych łyżek z przygotowanego cenionego słoika. Niż wakacje!?
w przemyśle cukierniczym jest równie szeroko stosowany. Kremy i impregnaty do biszkoptów, karmel do dekoracji, pyszne wypełniacze do rogalików & ndash; wszędzie jest dobry i odnosi sukcesy.
381 kcal
1 hour
Prosty, pyszny, Kruchy, na wakacje i na co dzień! Kruche tarte ciasto z dżemem
Powiązane i dodatkowe kategorie: