a jeśli poeksperymentujesz i zmienisz przepisy na ciasto, dodając więcej cukru do kompozycji, możesz na nim usmażyć jabłka i ananasy.
aby zanurzyć produkty w cieście, musi mieć konsystencję śmietany. Smażyć kawałki mięsa lub ryb w dużej ilości oleju, aby uzyskać jednolitą złotą skórkę. Rezultatem jest apetyczne i soczyste danie. W razie potrzeby do ciasta dodaje się różne przyprawy i zioła.
do przygotowania takiego składnika używa się mąki pszennej, ryżowej, kukurydzianej. Warto jednak wiedzieć, że różnią się one odpowiednio gęstością, a ilość na porcję jest inna.
każda gospodyni domowa powinna wiedzieć, jak zrobić ciasto. Jeśli sprawisz, że będzie płynny, skórka będzie cienka i chrupiąca. Ważne jest, aby nie zapominać, że produkt jest dobrze nasycony olejem, a danie stanie się wystarczająco kaloryczne.
Jeśli przed zanurzeniem w cieście Zwiń wszystkie kawałki w mące, ciasto rozprowadzi się równomiernie i nie spłynie. Aby był miękki i delikatny, wskazane jest, aby zrobić go z wyprzedzeniem i pozostawić do zaparzenia. Takie pyszne, domowe danie zachwyci gości przyjemnym smakiem przy świątecznym stole.
214 kcal
30 minutes
Bardzo smaczne, miękkie, delikatne, odpowiednie na obiad! Kotlet z kurczaka w
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Szybko i smacznie
- Domowa kolacja
- Drugie danie
- Jajka
- Mięso i produkty mięsne
- Mąka
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Z papryką
- Sól
- Dania z olejem roślinnym
- Smażenie
- Na patelni
- Prosta Kolacja
- Drugie szybko i smacznie
- Dania w 30 minut
- Klar
- Drugie z mięsa
- Jaja kurze
- Mięso drobiowe
- Prosta kolacja
- Mąka pszenna
- Przepisy bezmleczne