skład / składniki
metoda gotowania
ten przepis kulinarny może komuś nie wydawać się Zwyczajny. Ale nie spiesz się z wyciąganiem wniosków, ale najpierw spróbuj. Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, informuję, że gruszki z serem to świetna przekąska do każdego trunku. Dziewczyny i ja lubimy jeść tequilę. Osobiście bardzo podoba mi się posmak, który po tym pozostaje w ustach. To prawda, że nie wszyscy kochają czosnek, ale obejmuje to czosnek. Chociaż świeży czosnek można zastąpić suszonym. Smak jest bardziej łagodny, a zapach nie jest tak zabójczy.
odłóż trzy gruszki na bok i pokrój dwie w kółka, których grubość nie powinna być większa niż 5 milimetrów. Zmiękczone masło mieszamy do uzyskania gładkości z serem, tutaj również dodajemy posiekany ząbek czosnku. Wszystko dobrze wymieszaj. Gruszki podgrzewamy na patelni, aż będą miękkie. A potem wymieszaj z serem. Ponownie wymieszaj.
ostrożnie pokrój trzy odłożone gruszki w kółka. Rozłóż nadzienie na każdym kółku. I to wszystko, nasze gruszki z serem są gotowe do podania!
i więcej: gruszki do tego przepisu lepiej wziąć słodkie, ale niezbyt soczyste. A masło Zwykle zastępuję margaryną kanapkową, która nie zawiera tłuszczów zwierzęcych, tutaj!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Gruszka - 42 kcal/100g
- Gruszka suszona - 246 kcal/100g
- Gruszki konserwowe - 76 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Ser "camembert" 50% tłuszczu - 291 kcal/100g
- Ser "moobacher" - 350 kcal/100g
- Ser "Sainte-agure" - 369 kcal/100g
- Ser "Syriusz Camembert" - 294 kcal/100g