skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Mąka pszenna i pełnoziarnista jest ważona i przesiana do wiadra. Włóż sól, cukier
Krok 2:

Wysypujemy otręby
Krok 3:

Dodaj nasiona dyni, słonecznika, siemię lniane. Dodałem mieszankę fitness Mick, są różne nasiona i suszona marchewka. Wlej serwatkę lub wodę i olej roślinny
Krok 4:

Dodaj drożdże do przychodni
Krok 5:

Ustaw program: tryb główny, Rozmiar Średni, skórka Średnia. Czekamy na sygnał pieca o gotowości
Krok 6:

Wyjmij chleb, nóż pozostał w wiadrze, połóż na ruszcie, przykryj ręcznikiem i pozostaw do ostygnięcia, lepiej przez 3 godziny. W tym czasie dojrzewa chleb. Oddalamy się, aby nie jeść go na gorąco. Jeśli lubisz gorący chleb, lepiej pozwolić mu dojrzeć, a następnie podgrzać w piekarniku
Krok 7:

Oto on jest naszym przystojniakiem! Bierzemy dojrzałe pomidory, bazylię,oliwę z oliwek i smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Suszone całe ziarna krokosza barwierskiego - 615 kcal/100g
- Nasiona słonecznika - 560 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal / 100g
- Nasiona lnu - 534 kcal/100g
- Suszone pestki dyni i dyni - 553 kcal/100g
- Pestki dyni - 556 kcal/100g
- Serum - 31 kcal/100g
- Mąka pełnoziarnista pszenna - 298 kcal/100g
- Suche drożdże - 410 kcal/100g
- Otręby pszenne - 180 kcal/100g

