skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Wymieszaj śmietanę i cukier puder do smaku dla przyszłej śmietany.
Krok 2:
Ubij do konsystencji, aby krem nie spadł z łyżki. Podziel krem na dwie części w stosunku 2/3 i 1/3 części. Wymieszaj mniejszą część z barwnikiem, aby uzyskać pożądany kolor. Podziel zabarwioną część na dwie części w tym samym stosunku. Wymieszaj mniejszą część z białym kremem, aby uzyskać mniej więcej taką samą ilość średniego koloru kremu jak ciemny jest. Oddziel część białego kremu do złożenia ciasta, resztę wstaw do lodówki.
Krok 3:
Odetnij wierzch herbatników.
Krok 4:
Biszkopty są gotowe. Możesz rozpocząć montaż ciasta.
Krok 5:
Umieść łyżkę kremu na stojaku na ciasto.
Krok 6:
Przyklej pierwszy biszkopt do tego kremu i posmaruj go kremem.
Krok 7:
Zrób to samo ze wszystkimi herbatnikami po kolei i posmaruj powstałe ciasto kremem ze wszystkich stron.
Krok 8:
Możesz rozpocząć dekorowanie kremowymi kwiatami. Wypełnij torbę dekoracyjną ciemnym kremem i użyj dyszy &039;gwiazdka&039; okrężnym ruchem z boku dolnego biszkoptu, aby narysować jeden po drugim rząd kolorów.
Krok 9:
Zrób to samo z jaśniejszym kremem i średnim biszkoptem!
Krok 10:
I podobnie teraz górny biszkopt udekoruj białymi kwiatami za pomocą torby i Dyszy.
Krok 11:
W ten sam sposób narysuj rząd białych kwiatów na górnej płaszczyźnie ciasta na zewnątrz.
Krok 12:
I rząd średnich kolorów na wewnętrznej stronie.
Krok 13:
Teraz możesz od razu podać pyszne i piękne ciasto lub wstawić do lodówki przed podaniem! Smacznego i picia herbaty!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Maślanka - 36 kcal/100g
- Śmietanka 20% tłuszczu - 300 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 120 kcal/100g
- Śmietana - 300 kcal/100g
- Ciastka piaskowe - 318 kcal/100g
- Ciastka - 318 kcal/100g
- Cukier puder - 374 kcal/100g
- Barwnik spożywczy - 0 kcal/100g