kanapka przekąska z pomidorkami koktajlowymi i serem
skład / składniki
10
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Składniki
Krok 2:
Umyj szaszłyki, osusz je i nawlecz na nie pomidorkiem koktajlowym.
Krok 3:
Następnie nawlecz kulkę mozzarelli. Umieść bazylię między serem a pomidorem.
Krok 4:
Ponownie nawlecz pomidora.
Krok 5:
Tak teraz wygląda nasza przekąska.
Krok 6:
Teraz doprawiamy go pieprzem.
Krok 7:
Sól do smaku i podawaj.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Bazylia świeża - 27 kcal/100g
- Bazylia suszona - 251 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Pomidory koktajlowe - 15 kcal/100g
- Mozzarella - 280 kcal/100g