Apple "kieszenie & amp; quot;
skład / składniki
3
porcje:
gotowanie krok po kroku
połóż 1 łyżkę na środku każdego naleśnika. l starte jabłko (jabłka są preferowane słodko-kwaśne).
posyp starte jabłka skondensowanym mlekiem, 1 łyżeczka.
złóż każdy naleśnik za pomocą koperty lub prostokąta.
na patelni rozpuść masło, smaż na nim naleśniki, aż będą piękne.
podczas serwowania posyp każdą" kieszeń " cynamonem.
posyp starte jabłka skondensowanym mlekiem, 1 łyżeczka.
złóż każdy naleśnik za pomocą koperty lub prostokąta.
na patelni rozpuść masło, smaż na nim naleśniki, aż będą piękne.
podczas serwowania posyp każdą" kieszeń " cynamonem.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Cynamon - 247 kcal/100g
- Mleko skondensowane z cukrem - 324 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Naleśniki na Rast.olej - 235 kcal/100g
- Naleśniki na oliwie.olej - 200 kcal/100g