koktajl & amp;quot; Magia kwiatu& quot;
skład / składniki
1
porcje:
gotowanie krok po kroku
Robienie naczynia koktajlowego.
potrzebujemy melona. Wytnij otwór przelotowy na górze.
szybko i łatwo: odetnij wierzchołek typu wieczka, Wyczyść zawartość, odetnij część miazgi-na koktajl. Za pomocą noża wykonujemy ząbkowane krawędzie pokrywy. Otwór przelotowy - na słomkę.
jeśli chcesz dostać takie naczynie jak moje Na zdjęciu, spójrz na etapy - wszystko tam widać, jak i co robić.
miąższ melona wkładamy do blendera, tutaj wszystkie owoce, Lód, Miód. Ubijamy wszystkie trzy minuty, wlewamy do naczynia melonowego, przykrywamy pokrywką, wkładamy słomkę, podajemy.
potrzebujemy melona. Wytnij otwór przelotowy na górze.
szybko i łatwo: odetnij wierzchołek typu wieczka, Wyczyść zawartość, odetnij część miazgi-na koktajl. Za pomocą noża wykonujemy ząbkowane krawędzie pokrywy. Otwór przelotowy - na słomkę.
jeśli chcesz dostać takie naczynie jak moje Na zdjęciu, spójrz na etapy - wszystko tam widać, jak i co robić.
miąższ melona wkładamy do blendera, tutaj wszystkie owoce, Lód, Miód. Ubijamy wszystkie trzy minuty, wlewamy do naczynia melonowego, przykrywamy pokrywką, wkładamy słomkę, podajemy.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Melon"kantalupa" - 19 kcal/100g
- Melon"kołchoźnica" - 28 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Winogrona - 65 kcal/100g
- Borówka - 44 kcal/100g
- Jagody świeżo mrożone - 56 kcal/100g
- Brzoskwinie - 46 kcal/100g
- Brzoskwinie w puszkach - 68 kcal/100g
- Pomarańcze - 36 kcal/100g
- Lód - 0 kcal/100g