koktajl brzoskwiniowo-pomarańczowy
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
wyjmij pestki z brzoskwiń, posiekaj je i pomarańcze w blenderze. Wymieszaj wszystkie składniki, ubij, aż będą gładkie.
w szklance Margarita wkładamy brzoskwinię pokrojoną w cienkie plasterki, wylewamy koktajl, dekorujemy miętą i podajemy.
w szklance Margarita wkładamy brzoskwinię pokrojoną w cienkie plasterki, wylewamy koktajl, dekorujemy miętą i podajemy.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Miód - 400 kcal/100g
- Brzoskwinie - 46 kcal/100g
- Brzoskwinie w puszkach - 68 kcal/100g
- Pomarańcze - 36 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Lód - 0 kcal/100g