cappuccino na mleku sojowym
skład / składniki
1
porcje:
metoda gotowania
1. Napełnij kawę wodą i zagotuj w Turku.
2. Kiedy" Czapka " kawy zacznie rosnąć, zdejmij turkę z ognia.
3. Powtórz ten proces jeszcze sześć razy.
4. Podgrzej mleko na patelni i ubij, aby uzyskać pianę.
5. Odcedź kawę do filiżanki, napełniając ją w trzech czwartych.
6. W razie potrzeby dodaj cukier.
7. Wlej mleko do kawy i nałóż piankę łyżką.
ciesz się!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Kawa mielona - 200 kcal/100g
- Mleko sojowe - 34 kcal/100g