suszony kurczak

pyszne. Niezwykły. Nadaje się jako przekąska do piwa. Myślałam, że jej nie rozpalisz... Nie. Następnym razem chcę spróbować świeżego.
Króliczek260188Author avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 92 % 24 g
tłuszcze 8 % 2 g
węglowodany 0 % 0 g
113 kcal
IG: 0 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

Czas gotowania: 1 h 20 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Gotuj pierś z solą w powolnej kuchence w trybie "zupa" 40 min. podzielić na średnie kawałki i włożyć do pojemnika suszarki w jednej warstwie. W temperaturze 70 suszymy.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Sol - 0   kcal/100g
  • Pierś z kurczaka - 113   kcal/100g

Podobne przepisy