Ser Brunost

pyszne, niezwykłe, łatwe do przygotowania. Za pomocą zakaasok Bakzdrav można przygotować nie tylko z. możesz podawać jako kanapkę, możesz na wierzchu domowej roboty sera
OksanaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 9 % 1 g
tłuszcze 36 % 4 g
węglowodany 55 % 6 g
85 kcal
IG: 100 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

Czas gotowania: 2 h
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Bierzemy serwatkę podsypową z gotowania sera na podpuszczce z Bakzdrav, wlewamy do rondla z grubym dnem i rozpalamy.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Gotuj do 3/4 całkowitej masy.

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Dodaj śmietanę i pozostaw trochę więcej na małym ogniu.

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Gotowy ser & quot; Brunost & quot; ubijamy blenderem na gładką masę.

  5. Krok 5:

    Krok 5.

    Wlej do foremek na muffinki i włóż do lodówki. Ser okazuje się karmelowy.Bardzo niesamowity smak.

bardzo niezwykły smak i łatwy do zrobienia.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Maślanka - 36   kcal/100g
  • Śmietanka 20% tłuszczu - 300   kcal/100g
  • Śmietana 10% tłuszczu - 120   kcal/100g
  • Śmietana - 300   kcal/100g
  • Serum - 31   kcal/100g

Podobne przepisy