pstrąg solony z solą i koniakiem
skład / składniki
5
porcje:
gotowanie krok po kroku
obierz filety rybne z małych kości.
wymieszaj cukier i sól. Zetrzyj pstrąga tą mieszanką.
posyp koniakiem na wierzchu. Przykryj folią i wstaw do lodówki na całą noc (co najmniej 12 godzin).
rano możesz spróbować!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Pstrąg - 97 kcal/100g
- Pstrąg wędzony - 132 kcal/100g
- Pstrąg gotowany - 89 kcal/100g
- Pstrąg lekko solony - 186 kcal/100g
- Koniak Zwyczajny "trzy gwiazdki" - 239 kcal/100g
- Koniak - 239 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g






