& nbsp;po zebraniu wesołego towarzystwa na tematyczną kolację spróbuj uwolnić swoją wyobraźnię i ugotuj & laquo; obrzydliwie piękne & raquo; menu odpowiednie na tę okazję. Przepisy na Halloween są niezapomniane i niezwykłe. Nie ma skomplikowanych potraw, preferowane są małe apetyczne przekąski w postaci odciętych palców, pająków, karaluchów.
pięć najczęściej używanych składników w przepisach:
połówki jajka wypełnione nadzieniem i przyozdobione pająkiem oliwkowym, kiełbasa w cieście przypominająca starożytną mumię, desery z galaretkami, gąsienica z winogron nawleczonych na szpikulec, przynosząc bezy – to, czego potrzebujesz na świąteczny stół. Głównym składnikiem menu Halloween zawsze była Dynia. Ze słodkich warzyw, które można spożywać pieczone, surowe i gotowane, można wymyślić dziesiątki smakołyków, które mogą ozdobić ucztę & laquo; wampiry & raquo;i« duchy & raquo;. Nadziewana Dynia spodoba się zarówno dzieciom, jak i dorosłym, jest to obowiązkowy atrybut wakacji. Smakołyki, przerażające i doskonałe w smaku, zrobią furorę na zabawnej, przyjaznej imprezie.