placki rybne
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
wszystko wymieszaj, lepiej odstaw na godzinę, jeśli okaże się płynny, dodaj łyżkę mąki.
smażyć jak zwykłe placki.
dla tych, którzy nie lubią ryb, te placki rybne absolutnie nie mają ostrego smaku i zapachu ryb.
smażyć jak zwykłe placki.
dla tych, którzy nie lubią ryb, te placki rybne absolutnie nie mają ostrego smaku i zapachu ryb.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jajko kurze - 157 kcal/100g
- Białko jaja - 45 kcal/100g
- Proszek jajeczny - 542 kcal/100g
- Żółtko - 352 kcal/100g
- Jajko strusia - 118 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Skrobia - 320 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Pasta pomidorowa - 28 kcal/100g
- Sol - 0 kcal / 100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Filety rybne - 204 kcal/100g