mięso jest prawie francuskie w piekarniku
skład / składniki
10
porcje:
gotowanie krok po kroku
w naczyniu do pieczenia włóż mięso pokrojone na małe kawałki, sól i pieprz.
połóż cebulę pokrojoną w pierścienie lub półpierścienie na mięsie.
następnie przykryj cebulę startym serem. Ser powinien zamknąć cebulę, aby podczas pieczenia uzyskać skórkę, która nie pozwoli na smażenie mięsa.
następnie wlej majonez, rozprowadzając go cienką warstwą na serze łyżką. Możesz nie dystrybuować.
najpierw włóż formę do piekarnika na 200 stopni. Gdy tylko Skórka lekko się zarumieni, Ustaw 150-160 stopni i pozostaw w piekarniku na około godzinę. Jeśli chcesz odejść, temperaturę można ustawić na 100 stopni i pozostawić naczynie na więcej czasu.
wierzch wygląda jak rumiane ciasto, w środku jest mięso gotowane we własnym soku.
połóż cebulę pokrojoną w pierścienie lub półpierścienie na mięsie.
następnie przykryj cebulę startym serem. Ser powinien zamknąć cebulę, aby podczas pieczenia uzyskać skórkę, która nie pozwoli na smażenie mięsa.
następnie wlej majonez, rozprowadzając go cienką warstwą na serze łyżką. Możesz nie dystrybuować.
najpierw włóż formę do piekarnika na 200 stopni. Gdy tylko Skórka lekko się zarumieni, Ustaw 150-160 stopni i pozostaw w piekarniku na około godzinę. Jeśli chcesz odejść, temperaturę można ustawić na 100 stopni i pozostawić naczynie na więcej czasu.
wierzch wygląda jak rumiane ciasto, w środku jest mięso gotowane we własnym soku.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal / 100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser Chester 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamer" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser "Emmental" o zawartości tłuszczu 45% - 420 kcal/100g
- Ser gouda o zawartości tłuszczu 45 % - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal / 100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Litewski ser - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal / 100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Pieprz czarny groszek - 255 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g