Tatar z grillowanych warzyw
skład / składniki
1
porcje:
metoda gotowania
1.Przygotuj niezbędne warzywa.
2.Marynować w przyprawach, sosie sojowym.
3.Smażyć na grillu
4.Pokrój w drobną kostkę.
5.Dopraw startym imbirem i oliwą z oliwek.
6.Przełóż przez pierścień do gotowania. Udekoruj według uznania. Smacznego.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Cukinia - 23 kcal/100g
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Imbir - 80 kcal/100g
- Imbir suchy - 347 kcal/100g
- Imbir marynowany - 51 kcal/100g
- Sos sojowy - 51 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g