Tatar z grillowanych warzyw

pyszne i bardzo proste. Tatar z grillowanych warzyw. Chcę podzielić się z wami po prostu cudownym letnim dodatkiem lub przystawką z grillowanych warzyw. Nazwałam to danie tatarem. Pyszne i bardzo proste.
KseniaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 15 % 2 g
tłuszcze 38 % 5 g
węglowodany 46 % 6 g
68 kcal
IG: 100 / 0 / 0

metoda gotowania

czas gotowania: 30 min

1.Przygotuj niezbędne warzywa.
2.Marynować w przyprawach, sosie sojowym.
3.Smażyć na grillu
4.Pokrój w drobną kostkę.
5.Dopraw startym imbirem i oliwą z oliwek.
6.Przełóż przez pierścień do gotowania. Udekoruj według uznania. Smacznego.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Pomidory - 23   kcal/100g
  • Cukinia - 23   kcal/100g
  • Pieczarki - 24   kcal/100g
  • Imbir - 80   kcal/100g
  • Imbir suchy - 347   kcal/100g
  • Imbir marynowany - 51   kcal/100g
  • Sos sojowy - 51   kcal/100g
  • Sol - 0   kcal/100g
  • Oliwa z oliwek - 913   kcal/100g
  • Pieprz - 26   kcal/100g

Podobne przepisy