Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Świąteczny stół
- Naczynia kuchenne
- Drugie danie
- Mięso i produkty mięsne
- Warzywa
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Liście kwiaty korzenie
- Tłuszcze i oleje
- Inne
- Liść laurowy
- Sól
- Chmiel suneli
- Szpikulec
- Mieszanka ziół
- Dania z olejem roślinnym
- Woda
- Smażenie
- Przepisy na Aero-grill
- Na patelni
- Drugie z mięsa
- Szaszłyki
- Przepisy urodzinowe
- Przepisy na 8 marca
- Z wieprzowiny
- Z cebula
- Bez jajek
- Przepisy bezmleczne
Przepisy na grill powietrzny
Grill powietrzny pozwala smażyć kebaby, nasiona i chleb,gotować pierwsze i drugie dania, gotować jogurt, rozmrażać i podgrzewać żywność, suszyć owoce i warzywa, sterylizować słoiki do konserwacji, piec ciasta i inne wypieki.
Przepisy na grill powietrzny są różnorodne, a ich różnicą jest być może to, że jedna jednostka może zastąpić całą artylerię kuchennych urządzeń gospodarstwa domowego. Jego wyraźną zaletą jest to, że gotowanie jest możliwe bez oleju i tłuszczu. Jednocześnie będzie się równomiernie nagrzewać i nie będzie się palić.
Gospodynie domowe zauważają, że potrawy przygotowane w ten sposób są znacznie smaczniejsze. To prawda, że proces ten trwa nieco dłużej w porównaniu z konwencjonalną kuchenką gazową. W takim przypadku możesz użyć dowolnego naczynia i nie musisz być cały czas w pobliżu i kontrolować urządzenia: wyłączy się we właściwym czasie, gdy włączy się timer.