deser owocowo-jagodowy
skład / składniki
2
porcje:
metoda gotowania
pokrój owoce i jagody w drobną kostkę.
połóż pierścień do serwowania na talerzu, włóż do niego gęste warstwy deseru owocowo-jagodowego, posyp cukrem pudrem.
połóż pierścień do serwowania na talerzu, włóż do niego gęste warstwy deseru owocowo-jagodowego, posyp cukrem pudrem.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Truskawka - 30 kcal/100g
- Świeżo mrożone słodkie truskawki - 44 kcal/100g
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Gruszka - 42 kcal/100g
- Gruszka suszona - 246 kcal/100g
- Gruszki konserwowe - 76 kcal/100g
- Melon"kantalupa" - 19 kcal/100g
- Melon"kołchoźnica" - 28 kcal/100g
- Pomarańcze - 36 kcal/100g
- Porzeczka czerwona - 39 kcal/100g