Spaghetti ...w parówkach!
skład / składniki
1
porcje:
gotowanie krok po kroku
kiełbasy mleczne kroimy w poprzek na 4 części, przebijamy każdy kawałek 8 spaghetti, a następnie gotujemy ten cud w osolonej wodzie. Okazuje się, że są to blond lalki. Podawać z sałatką lub gotowanymi warzywami.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Makaron, najwyższej jakości, witaminizowany - 337 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, nabiał - 309 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, jajko - 342 kcal/100g
- Makaron z mąki 1 klasy - 333 kcal/100g
- Makaron z mąki w / C - 338 kcal/100g
- Makaron gotowany - 135 kcal/100g
- Makaron - 338 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Kiełbaski "mleczne" - 266 kcal/100g
- Kiełbaski"ruskie" - 243 kcal/100g
- Kiełbaski wieprzowe - 324 kcal/100g
- Parówki konserwowe - 228 kcal/100g