koktajl jaśminowo-brzoskwiniowy
skład / składniki
2
porcje:
metoda gotowania
1. Parzymy herbatę jaśminową określoną ilością wrzącej wody przez 5-10 minut.
2. Obierz Banana, pokrój losowo. Umyj brzoskwinię, obierz skórę, usuń kość.
3. Włóż przygotowane owoce do miski blendera, wlej kefir i herbatę jaśminową, ubij do uzyskania gładkości.
4. Aby osłodzić koktajl, dodaj miód i ponownie ubij.
wlej napój do szklanek, udekoruj do smaku i podawaj.
Poczęstuj się! 
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Banany - 89 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Kefir tłusty - 62 kcal/100g
- Kefir 1% tłuszczu - 38 kcal/100g
- Kefir beztłuszczowy - 30 kcal/100g
- Kefir "Dr beefy" 1,8% tłuszczu - 45 kcal/100g
- Kefir 2,5% tłuszczu - 53 kcal/100g
- Brzoskwinie - 46 kcal/100g
- Brzoskwinie w puszkach - 68 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Jasmine - 15 kcal/100g