wódka z żeń-szeniem

wódka z korzenia przyda się przy wielu okazjach! Wódka z żeń-szeniem jest przygotowywana tak prosto, jak to możliwe. Napój okazuje się smaczny, niezwykły i leczniczy. Zwiększa odporność, tonizuje organizm, przywraca siłę i ma wiele innych unikalnych właściwości. Zaleca się spożywanie go nie więcej niż 50 ml dziennie. Osoby podatne na wzrost ciśnienia powinny pić ostrożnie. Korzeń rośliny można wielokrotnie nalegać (ale nie więcej niż trzy razy).
BezstAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 0 % 0 g
tłuszcze 0 % 0 g
węglowodany 100 % 2 g
203 kcal
IG: 100 / 0 / 0

metoda gotowania

czas gotowania: 30 D

korzeń żeń-szenia dokładnie umyty w wodzie należy umieścić w odpowiednim pojemniku i zalać wódką.

następnie pozostaw pojemnik na miesiąc w temperaturze pokojowej.

co tydzień mieszaj lub dobrze wstrząsaj.

gotowy napój należy przechowywać w ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej.

to prawdziwy eliksir zdrowia!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Wódka - 235   kcal/100g
  • Żeń-szeń - 41   kcal/100g

Podobne przepisy