gorący napój z chleba świętojańskiego
skład / składniki
1
porcje:
metoda gotowania
1. Wlej mleko do rondla. Dodaj proszek carobe i wymieszaj, aby wszystkie grudki się rozpuściły.możesz mieszać łyżką, ale trzepaczka będzie szybsza.
2. Podgrzej napój do żądanej temperatury.
3. Twój napój jest gotowy!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Mleko krowie całe - 68 kcal/100g
- Mleko 3,5% tłuszczu - 64 kcal/100g
- Mleko 3,2% tłuszczu - 60 kcal/100g
- Mleko 1,5% tłuszczu - 47 kcal/100g
- Skoncentrowane mleko 7,5% tłuszczu - 140 kcal/100g
- Mleko 2,5% tłuszczu - 54 kcal/100g
- Cynamon - 247 kcal/100g
- Carob - 222 kcal/100g