Sałatka fałszywy grzyb
skład / składniki
10
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Żywność do przygotowania sałatki
Krok 2:
Obrać bakłażany
Krok 3:
I pokrój w małe kostki
Krok 4:
Ubij jajka
Krok 5:
Wymieszaj mieszankę jajeczną z bakłażanem i pozostaw na godzinę
Krok 6:
Cebula pokrojona w kostkę
Krok 7:
Podsmaż cebulę
Krok 8:
Smażyć bakłażany z jajkiem
Krok 9:
Dodaj sól, przyprawy i zioła
Krok 10:
Doprawiamy sałatkę kwaśną śmietaną
Krok 11:
Sałatka & quot; fałszywy grzyb & quot; gotowy. Smacznego!
obrać bakłażany i pokroić w drobną kostkę
ubij jajka i dodaj do bakłażana, wymieszaj i pozostaw na godzinę na zimno
cebulę kroimy w kostkę i smażymy
bakłażany z jajkami są również smażone na oleju roślinnym
łączymy cebulę i masę bakłażana, solimy, dodajemy przyprawy, zioła i doprawiamy kwaśną śmietaną.
Zdobądź apetyt!
ubij jajka i dodaj do bakłażana, wymieszaj i pozostaw na godzinę na zimno
cebulę kroimy w kostkę i smażymy
bakłażany z jajkami są również smażone na oleju roślinnym
łączymy cebulę i masę bakłażana, solimy, dodajemy przyprawy, zioła i doprawiamy kwaśną śmietaną.
Zdobądź apetyt!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Śmietana 30% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Śmietana 25% tłuszczu - 284 kcal/100g
- Śmietana 20% tłuszczu - 210 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 115 kcal/100g
- Śmietana - 210 kcal/100g
- Bakłażany - 24 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g
- Sól kuchenna - 0 kcal/100g