krucha kasza jaglana w powolnej kuchence
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Potrzebne składniki.
Krok 2:

Sortujemy zad, dokładnie spłukujemy.
Krok 3:

Rozłóż płatki w misce multicookera.
Krok 4:

Solim
Krok 5:

Dodaj olej.
Krok 6:

I wlej wodę.
Krok 7:

Wymieszaj, aby sól się rozdzieliła. Gotuj w trybie "kasza" lub " ryż " przez 40 minut. Jeśli twoja multwarka ma mniejszą moc, czas można wydłużyć.
Krok 8:

Podawaj gotową owsiankę z mlekiem. Możesz podawać jako dodatek do mięsa. Smacznego.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Kasza jaglana - 335 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g

