Smoothie brzoskwiniowe
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Odmierz składniki.
Krok 2:

Umyj brzoskwinie, obierz i usuń pestki.
Krok 3:

Pokrój miąższ na małe kawałki.
Krok 4:

Ubij brzoskwinie w blenderze na puree.
Krok 5:

W brzoskwiniach dodaj cukier i wymieszaj.
Krok 6:

Rozłóż przecier brzoskwiniowy na jogurcie i ubij, aż będzie gładki. Wlej smoothie do szklanek.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- "Rastishka" - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny"Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Niskotłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Brzoskwinie - 46 kcal/100g
- Brzoskwinie w puszkach - 68 kcal/100g


