Sielawa & mdash; (rodzina siei) — mała ryba żyjąca w Zatoce Fińskiej i Morzu Bałtyckim.
jest spożywany głównie jako przekąska (solona lub smażona).
95 kcal
1 hour10 minutes
Pyszna i zdrowa ryba, pieczona natychmiast z przystawką! .
29 kcal
45 minutes
Niesamowicie smaczne, bogate i pożywne ucho sielawy! Po prostu niesamowicie
210 kcal
35 minutes
Przepis na najdelikatniejszą rybę w chrupiącym futrze! Dzięki panierce z mąki
184 kcal
35 minutes
Niesamowicie smaczna ryba w rumianym, chrupiącym futrze! Dzięki bułce tartej na
218 kcal
1 hour10 minutes
To bardzo smaczny przepis na ciasto dla miłośników ryb! Sąsiad poradził mi
79 kcal
1 day30 minutes
Niesamowicie pyszna pikantna ryba solona! Sielawa jest przygotowywana dość
91 kcal
1 hour10 minutes
To danie zgromadzi całą rodzinę przy stole! Zorganizuj rodzinny obiad!
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Naczynia kuchenne
- Drugie danie
- Ryby i owoce morza
- Warzywa
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Z papryką
- Sól
- Przepisy w folii
- Dania z olejem roślinnym
- Gotowanie
- W piekarniku
- Ryba z ziemniakami w piekarniku
- Drugie z ryb
- Ryba w piekarniku
- Ryba z warzywami
- Sielawa
- Warzywa w piekarniku
- Z ziemniaków
- Z cebula
- Bez jajek
- Przepisy bezmleczne