nadzienie z kiełbasy liver
skład / składniki
12
porcje:
metoda gotowania
1. Drobno posiekaj cebulę i smaż na oleju roślinnym, aż będzie przezroczysta i miękka.
2. Kiełbasę kroimy na kawałki, a następnie siekamy maszynką do mięsa.
3. Wymieszaj przygotowaną cebulę z mielonym mięsem, dodaj masło, sól i pieprz.
4. Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki.
farsz jest gotowy do użycia!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Kiełbasa liver - 177 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g