Popular now:
Zobacz cały katalog
Strona Główna
Na śniadanie
parówki ziemniaczane
kiełbaski ziemniaczane
niezwykłe kiełbaski: "spróbujesz-połkniesz język"! Lekkość i gadżety. Apetyczność, niezwykłość.
Ulubione danie mojej córki. Kiełbaski ziemniaczane Chen są szybkie i łatwe do przygotowania. Kluczem jest cierpliwość.
kiełbaski ziemniaczane
niestety masz wyłączony lub nie działa
Javascript
. Do pracy z większością funkcji na naszej stronie jest to niezbędny element. Skontaktuj się z administratorem, aby rozwiązać ten problem.
Na wagę kompozycji:
w jednej porcji (164g)
we wszystkich porcjach (820G)
100g
gotowanie krok po kroku
czas gotowania:
50 min
PT50M
Krok 1: Składniki
Krok 2: Najpierw obierz i gotuj ziemniaki do miękkości.
Krok 3: Ugniatamy go w puree, mieszamy puree z mąką, jajkami, solą na jednorodną masę.
Krok 4: Na posypanej mąką desce zwijamy kiełbaski z ciasta.
Krok 5: Smaż je na oleju roślinnym.
Krok 6: Do złotego koloru.
Krok 7: Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
Ziemniaki Dojrzałe -
80
kcal/100g
Pieczone ziemniaki -
70
kcal/100g
Tłuczone ziemniaki -
380
kcal/100g
Ziemniaki gotowane -
82
kcal/100g
Ziemniaki w mundurkach -
74
kcal/100g
Ziemniaki smażone -
192
kcal/100g
Jajko kurze -
157
kcal/100g
Białko jaja -
45
kcal/100g
Proszek jajeczny -
542
kcal/100g
Żółtko -
352
kcal/100g
Jajko strusia -
118
kcal/100g
Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum witaminizowana -
333
kcal/100g
Mąka pełnoziarnista uniwersalna -
364
kcal/100g
Mąka krupczatka -
348
kcal/100g
Mąka -
325
kcal/100g
Sol -
0
kcal/100g
Olej słonecznikowy -
898
kcal/100g
Rafinowany olej słonecznikowy -
899
kcal/100g
Powiązane i dodatkowe kategorie: