skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotuj produkty. Makaron potrzebuje pszenicy durum. Rosół z kurczaka, wołowina , mięso-co to jest. Tylko nie rybny, w skrajnych przypadkach warzywny.
Krok 2:
Jeśli masz gotowe mięso mielone - pomijasz ten krok. Jeśli nie, przewiń mięso w maszynce do mięsa.
Krok 3:
Na patelni (pamiętaj, że musimy włożyć to naczynie do piekarnika) połącz makaron i mięso mielone. Sól do smaku. W końcu mamy słony bulion - nie przesadzaj potrawy.
Krok 4:
Makaron z mięsem mielonym bardzo dobrze wymieszaj.
Krok 5:
Wlać bulion, aby wszystko było dobrze pokryte. Możesz nawet wlać 50-100 ml więcej bulionu-nie zaszkodzi . Przykryj pokrywką i włóż do zimnego piekarnika, włącz temperaturę 220 stopni. Czas warunkowy to 30-40 minut. Każdy ma inne piekarniki-orientuj się .
Krok 6:
Gotowy makaron z mięsem jest bardzo aromatyczny, delikatny i soczysty. Obfity obiad jest gotowy! Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Makaron, najwyższej jakości, witaminizowany - 337 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, nabiał - 309 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, jajko - 342 kcal/100g
- Makaron z mąki 1 klasy - 333 kcal/100g
- Makaron z mąki w / C - 338 kcal/100g
- Makaron gotowany - 135 kcal/100g
- Makaron - 338 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Pierś z kurczaka (filet) - 113 kcal/100g
- Rosół z kurczaka - 19 kcal/100g