udka z kurczaka we własnym soku w powolnej kuchence
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Moje nogi, rozłóż duży talerz lub miskę. Sól, pieprz, dodaj inne przyprawy do smaku. Dobrze natrzyj kurczaka przyprawami.
Krok 2:

Pokrój czosnek na talerze.
Krok 3:

Rozłóż kurczaka w misce multicookera. rozłóż posiekany czosnek na kurczaku. na górze kilka liści liści laurowych. Wkładamy miskę do multicookera i włączamy tryb "duszenie" lub "pieczenie" na 1 godzinę. Nasze danie jest gotowe. Szczegółowy opis znajduje się w przepisie wideo.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Liść laurowy - 313 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Udka z kurczaka - 158 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g


